Realitybabe: Ad, dragqueen rager på min mand!
Alex Reid har tidligere luftet "Roxanne" i fuld offentlighed, da han mødte op klædt sådan her til sin daværende kæreste, Katie Prices bogudgivelse. Chantelle Houghton har til gengæld før optrådt som Paris Hiltons look-alike. Foto: Joel Ryan / POLFOTO
Den engelske tv-starlet er godt træt af dragqueens. Især fordi hendes egen kæreste er en.

Fingrene væk!

Den britiske blondine, Chantelle Houghton, som er blevet kendt efter at have deltaget i adskillige realityserier, er rasede over, at en dragqueen har formastet sig til at rage på hendes kæreste, sangeren Alex Reid, i skridtet.

- Da jeg så billederne af Alex, der blev taget på af en dragqueen i en natklub i Surrey den anden weekend, blev jeg frastødt, skriver de tidligere Big Brother-deltager i sin klumme i magasinet New!

Episoden fandt efter sigende sted, da Alex skulle optræde i klubben. Han er tidligere wrestler og har selv deltaget i et par realityshows, som har givet ham mod på at udgive sin første single.

Imidlertid skaber parrets privatliv også overskrifter. Chantelle fandt ved et tilfælde ud af, at kæresten havde en seksuel trang til at klæde sig ud som kvinde, da hun en dag uforvarende kom hjem og overraskede ham i skikkelse af hans kvindelige alter ego, Roxanne.

Den blonde babe reagerede på kærestens dobbeltliv ved med det samme at flytte fra ham. Imidlertid fik de to klinket skårene og blev i sidste måned forældre.

Men Alex' sammenstød med den udklædte mand på diskoteket ruskede åbenbart op i de ubehagelige minder.

- Jeg er såret og føler mig også ydmyget. Det er dårlig smag at gøre den slags efter de historier, der har været i nyhederne om ham, skriver Chantelle videre på sin blog.

Alex Reid har netop udgivet singlen Stardust.

Kilde: New!