Reality-Nicolai overfaldet - igen

Nicolai Schwartz, der tidligere har fået tæsk på grund af sin seksualitet, blev natten til fredag offer for et voldelig overfald.
Nicolai Schwartz har været med i Paradise Hotel og Amalies Verden. Natten til fredag blev han slået ned, mens han filmede sig selv til et nyt realityprogram.
Nicolai Schwartz har været med i Paradise Hotel og Amalies Verden. Natten til fredag blev han slået ned, mens han filmede sig selv til et nyt realityprogram. Foto: Viasat TV3/Lotta Lemche

Det havde været en festlig aften i byen, og 26-årig Nicolai Schwartz havde netop sagt farvel til to veninder foran bøsse-diskoteket Nevermind i indre København.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

På vej op til Nørreport er han travlt optaget af at filme sig selv med sin mobil, da han pludselig bliver slået ned bagfra.

- Der kommer en mand cyklende og slår mig ned. Han ville ha' min telefon, fortæller en dybt rystet Nicolai Schwartz til Ekstra Bladet.

- Vi falder begge til jorden, og han får fat i min telefon og løber så afsted over mod Ørstedsparken. Jeg løber efter ham og får fat i ham.

Derefter flår voldsmanden telefonen fra Nicolai Schwartz og løber væk. Han bliver dog kort efter anholdt af politiet, som vidner har tilkaldt i mellemtiden.

Den unge kendis fik en del skrammer under overfaldet og måtte en tur på skadestuen efterfølgende.

Nicolai Schwartz, der var i gang med at lave optagelser til en videodagbog om livet som realitystjerne, er to gange tidligere blevet slået ned efter byture. Det skete i henholdsvis december 2009 og i januar i år, og begge voldsepisoder var hate crimes, hvor gerningsmanden gik til angreb på Nicolai Schwartz, fordi han er biseksuel.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.