Reality-Nicolai overfaldet - igen
Nicolai Schwartz har været med i Paradise Hotel og Amalies Verden. Natten til fredag blev han slået ned, mens han filmede sig selv til et nyt realityprogram. Foto: Viasat TV3/Lotta Lemche
Nicolai Schwartz, der tidligere har fået tæsk på grund af sin seksualitet, blev natten til fredag offer for et voldelig overfald.

Det havde været en festlig aften i byen, og 26-årig Nicolai Schwartz havde netop sagt farvel til to veninder foran bøsse-diskoteket Nevermind i indre København.

På vej op til Nørreport er han travlt optaget af at filme sig selv med sin mobil, da han pludselig bliver slået ned bagfra.

- Der kommer en mand cyklende og slår mig ned. Han ville ha' min telefon, fortæller en dybt rystet Nicolai Schwartz til Ekstra Bladet.

- Vi falder begge til jorden, og han får fat i min telefon og løber så afsted over mod Ørstedsparken. Jeg løber efter ham og får fat i ham.

Derefter flår voldsmanden telefonen fra Nicolai Schwartz og løber væk. Han bliver dog kort efter anholdt af politiet, som vidner har tilkaldt i mellemtiden.

Den unge kendis fik en del skrammer under overfaldet og måtte en tur på skadestuen efterfølgende.

Nicolai Schwartz, der var i gang med at lave optagelser til en videodagbog om livet som realitystjerne, er to gange tidligere blevet slået ned efter byture. Det skete i henholdsvis december 2009 og i januar i år, og begge voldsepisoder var hate crimes, hvor gerningsmanden gik til angreb på Nicolai Schwartz, fordi han er biseksuel.

Kilde: Ekstra Bladet