Real Madrid uden magi
Real Madrid missede chancen for at hale ind på Sevilla og Barcelona ved at tabe 0-2 til Deportivo La Coruna.

Real Madrid havde søndag aften alletiders chance for igen at bide sig fast i haserne på de to tophold Barcelona og Sevilla, som begge satte point til i den første runde efter julepausen. Barcelona fik kun 1-1 ude mod Getafe, mens Sevilla tabte 2-1 på udebane til Zaragoza.

Det gik dog ikke bedre for Real Madrid, der levererede en jammerlig indsats og tabte 2-0 på udebane til Deportivo La Coruna. Spillerne fra den kongelige klub lignede mest nogle, der stadig var ramt af kongelige nytårstømmermænd. De formåede ikke at skabe en enkelt chance i de første 40 minutter mod et kriseramt mandskab fra La Coruna, der ikke havde vundet en eneste af sine seneste ni kampe i den spanske liga. Det blev kun til et enkelt farligt Real Madrid forsøg i første halvleg, da Emerson kort før pausefløjtet ramte overliggeren.

La Coruna satte i stedet madrilenerne under pres, og holdet fra havnebyen ved Atlanterhavet havde chancer til flere end det ene mål, som Joan Capdevila scorerede direkte på frispark efter 10 minutters spil. Det blev dog ved de 1-0 til hjemmeholdet efter første halvleg, hvilket et tamt Real Madrid-mandskab mærkværdigt nok kunne være mest tilfredse med.

Der skulle dog blot spilles 10 minutter af anden halvleg, før det lykkedes La Coruna at fordoble målscoringen. Christian afgjorde reelt kampen, da han fra kort afstand kunne trille bolden i det tomme mål. Derefter skulle man tro, at Real Madrid for alvor ville komme frem på banen, men La Coruna var tættere på at sende Real retur til Madrid med en afklapsning på 3-0, end Real Madrid var på en reducering.

Dermed har Real Madrid stadig fem point op til Sevilla og Christian Poulsen i toppen af tabellen, mens La Coruna med den stærkt tiltrængte sejr kravlede op på 14. pladsen.