Real Madrid skuffer fælt mod Getafe
Real Madrid er allerede fem point efter FC Barcelona, efter at hovedstadsklubben søndag tabte 1-2 til Getafe.

Det kører bestemt ikke for Real Madrid, der endnu ikke har vundet en kamp i Primera Division i denne sæson.

Søndag blev det til et nederlag til Getafe, og dermed er Real Madrid efter blot to kampe fem point efter FC Barcelona i den samlede stilling.

Det så ellers godt ud i begyndelsen af kampen for de forsvarende spanske mestre, der i det 27. minut kom foran 1-0.

Angel di Maria stak en bold ned til sin argentinske landsmand Gonzalo Higuain i kanten af Getafe-feltet. Angriberen stod med en forsvarsspiller på hver sin side, men vendte sig elegant imellem dem, fintede sig forbi Getafe-målmanden og scorede i et tomt mål.

Men kort inde i anden halvleg ødelagde Juan Valera den gode stemning i Real Madrid-lejren, da han udlignede til 1-1, inden Abdelaziz Barrada usvigeligt sikkert omsatte et kontraangreb til sejrsmålet til 2-1 på Iker Casillas.

Bolden så ud til at ramme en Getafe-spiller på hånden under kontraangrebet, og dermed kan der være sure miner fra Real Madrid-lejren i vente.

Tidligere søndag aften vandt hovedstadsklubbens rivaler fra FC Barcelona med 2-1 over Osasuna. Catalonierne var bagud med 0-1 i godt en time, men med to scoringer inden for fem minutter sikrede Lionel Messi alle tre point til FC Barcelona.

Dermed har FC Barcelona seks point efter to kampe, mens Real Madrid må nøjes med et point.

/ritzau/