Real Madrid skal spille for 100.000 på cricketstadion
Som opvarmning til næste sæson skal Real Madrid deltage i træningsturnering i Australien.
Australiere kan få fornøjelsen af at se Real Madrid og Cristiano Ronaldo live, når det spanske storhold til sommer spiller træningsturnering i Melbourne. Arkivfoto
Australiere kan få fornøjelsen af at se Real Madrid og Cristiano Ronaldo live, når det spanske storhold til sommer spiller træningsturnering i Melbourne. Arkivfoto Foto: Alvaro Barrientos/AP

Real Madrid bliver hovedattraktionen i en international træningsturnering næste år i Australien. De regerende Champions League-vindere fra Spanien skal møde et hold fra den engelske Premier League og et hold fra den italienske Serie A, oplyser de australske arrangører mandag.

Kampene i International Champions Cup skal spilles på Melbourne Cricket Ground med en tilskuerkapacitet på 100.000. Der er endnu ikke sat navn på de to øvrige hold, men det menes at blive Manchester City og Inter. Turneringen finder sted fra 18. til 24. juli.

Interessen for at se tophold fra de største europæiske ligaer er stor i Australien. I 2013 mødte 95.000 tilskuere op på Melbourne Cricket Ground til en kamp mellem Liverpool fra Premier League og det lokale hold Melbourne Victory. Cristiano Ronaldo og de andre stjerner fra Real Madrid ventes at tiltrække mindst lige så mange.

- Vi er bekendt med det store antal tilhængere, Real Madrid har i Australien, og det bliver en fornøjelse at komme tæt på dem, siger Real Madrids træner, Carlo Ancelotti.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.