Real Madrid opgiver af få Ronaldo
Generated by IJG JPEG LibraryGenerated by IJG JPEG Library
Real Madrids sportsdirektør, Pedrag Mijatovic, ville elske at se Cristiano Ronaldo spille i kongeklubben. Men han erkender, at det nok ikke kommer til at ske foreløbig

Skrevet af Gildas Aunstrup 

Han skulle have været den nye Zinedine Zidane, der kunne tryllebinde fans på Real Madrid stadionet Santiago Bernabéu. 

Men Pedrag Mijatovic, sportsdirektøren i den spanske hovedstadsklub, erkender nu, at der vil gå meget længe, inden Real Madrid får vristet Cristiano Ronaldo ud af kløerne på Manchester United. 

- Lige nu er det umuligt at købe Cristiano Ronaldo. Hvem ville ikke ønske at have ham på sit hold? Men vi er nødt til at være realistiske, for han vil være meget svær at få på kontrakt, siger Mijatovic ifølge SportingLife. 

Hovedpersonen selv vil blive i Manchester United og er langt fra tilfreds med de spanske drømme om at få endnu en verdensstjerne i den hvide trøje.

-Jeg er ligeglad med, hvad hele verden siger om mig, eller om de spekulerer i min fremtid. Jeg har sagt det tusinde gange, folk må forstå det - jeg er glad for at være i United. Jeg bliver rasende, men prøver at indse, at det er tidsspilde at blive frustreret over det. Det er det ikke værd, siger portugiseren til avisen The Sun.

via Listen To News