Real Madrid henter Balkan-stjerne
Luka Modric nåede at få fire år i London. Foto: TIM HALES / POLFOTO
Den spanske storklub Real Madrid er blevet enig med Tottenham om et køb af den kroatiske stjerne Luka Modric.

Fodboldklubben Tottenham er blevet enig med Real Madrid om et salg af midtbaneprofilen Luka Modric, som blot mangler at bestå et lægetjek for at skifte klub. Det skriver Tottenham på sin hjemmeside.

Real Madrid bekræfter også handlen på sin hjemmeside og fortæller, at 26-årige Modric får en femårig kontrakt.

Real Madrid og Tottenham har ud over handlen indgået et partnerskab, hvor klubberne vil arbejde sammen og udveksle erfaringer om spillere, trænere og kommercielle interesser.

Den kroatiske midtbanespiller har været en af Tottenhams bedste spillere de seneste sæsoner, hvor Tottenham har etableret sig i toppen af Premier League.

Derfor er Tottenhams formand, Daniel Levy, også ærgerlig over at miste Modric, som har været en uhyre vigtig del af klubbens top-5-placeringer i de seneste tre sæsoner i Premier League.

- Luka har været en strålende spiller for os. Vi ønskede ikke at miste ham, men er glade for, at han havner i Real Madrid, en klub vi ser frem til at få et langt og produktivt samarbejde med, siger Daniel Levy til klubbens hjemmeside.

Luka Modric kommer til Real Madrid på et tidspunkt, hvor det ikke går specielt godt for de forsvarende spanske mestre.

Det er kun blevet til et point i to kampe i den spanske Primera Division, hvor ærkerivalen FC Barcelona har gjort rent bord og allerede nu er fire point bedre end Real Madrid.

Real Madrid har også tabt 2-3 til Barcelona i den første af to kampe i den spanske Super Cup, så Modric kommer lige i tide i forsøget på at vende det til en samlet sejr.

- Det stærke forhold mellem klubberne har resulteret i en aftale om et længerevarende samarbejde med Tottenham samt den succesfulde transfer med Luka Modric.

- Vi er meget glade for at ønske Luka velkommen og ser frem til at arbejde sammen med Tottenham i årene fremover, siger Real Madrid-præsident Florentino Pérez.

Modric har spillet 160 kampe for Tottenham og scoret 17 mål siden sit skifte fra Dinamo Zagreb i 2008.

via Listen To News