Real Madrid brød måltørke
Trods den seneste uges uro omkring Real Madrids spillertrup hev den spanske fodboldklub søndag en tiltrængt 1-0 sejr hjem over Zaragoza.

Både Real Madrid og Zaragoza var under pres for at udnytte de øvrige topholds nederlag i weekendens runde af den bedste spanske fodboldrække, Primera Division, og selv avancere i den samlede stilling, da de to hold tørnede sammen i søndagens sene kamp. Det opgør bød på en kærkommen sejr til hjemmeholdet Real Madrid på 1-0.

Det var dog ikke til at se på kampen, at der stod meget på spil for de to hold, som begge kæmper for at hænge på i toppen af Primera Division. Manglende tempo og upræcise afleveringer betød, at der var langt mellem chancerne i den første halve time.

Først i det sidste kvarter af første halvleg formåede Real Madrid at få lagt noget, der mindede om et pres på gæsterne. Og i slutminutterne lykkedes det endelig hjemmeholdet at få udnyttet en af de mange dødbolde omkring Zaragozas felt og bryde tre kampes måltørke. Nistelrooy var i situationen som vanligt placeret foran mål, hvor han modtog et fremragende indlæg fra en af klubbens nye talenter, den blot 19-årige Torres, og hollænderen kunne uden problemer sende bolden i nettet.

I anden halvleg styrede Real Madrid i høj grad begivenhederne og tilspillede sig en række større chancer uden dog at score yderligere. Zaragoza havde derimod ikke mere at byde ind med og blev aldrig rigtig farlige.

David Beckham, der har fået at vide af træner Capello, at der ikke længere vil være brug for ham på banen, med mindre der udbryder en epidemi, sad under aftenens kamp og fulgte opgøret fra tilskuerpladserne. Spørgsmålet er, om den epidemi, der har ramt holdets venstre back og skadet samtlige spillere på den position i Real Madrids trup, nu er ved at brede sig til resten af holdet. I hvert fald måtte Real Madrids anfører Raul udgå allerede efter et lille kvarter med en skade. Han blev erstattet af Robinho, der dog ikke på nogen måde blev afgørende for kampens udfald.

Trods de manglende resultater og den megen uro omkring klubben den seneste tid ligger Real Madrid således efter aftenens sejr á point med Barcelona på andenpladsen i ligaen blot to point efter førerholdet Sevilla.