Reading-boss: Linjevogter kostede os point
Brian McDermott er sikker på, Reading havde fået point mod Chelsea, hvis Torres' mål var blevet dømt offside.

Premier League-oprykkerne Reading var på vej mod et flot og hårdt tilkæmpet point på Stamford Bridge onsdag aften, da Chelseas Fernando Torres ni minutter før tid fik lov at score målet til 3-2 i klar offside-position.

Og efter kampen var Reading-manager Brian McDermott ikke i tvivl om, at linjevogterens fejl kostede hans hold et overraskende godt resultat i kampen mod Champions League-mestrene. Nu endte det hele med et hæderligt, men ubrugeligt 2-4-nederlag.

- Det er en skam, at fejlen skete på sådan et vigtigt mål, for vi ville helt sikkert have fået et point. Jeg er meget skuffet på spillernes vegne, siger Brian McDermott ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Torres var offside, og det var ikke nogen god aften for linjevogteren. Det er heller ikke nogen god aften for mig.

- Min mavefornemmelse var umiddelbart, at der var offside, og det var der helt klart. Uheldigvis for ham. Han sagde bagefter, at han ville kigge på det. Det kan han bare gøre, siger den skuffede Reading-manager.

Hans hold havde længe Chelsea i store problemer, og efter to kvikke scoringer midt i første halvleg kunne Reading gå til pause med en 2-1-føring.

Gary Cahill fik dog udlignet i anden halvleg, inden Torres altså fik lov at lave sit omstridte mål, der bragte Chelsea på vinderkurs.

/ritzau/