Rapper vil gøre Vild med dans-kæresten gravid
L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller planlægger en fremtid sammen, som inkluderer børn og sommerhus. Foto: Simon Wedege/WikiMedia Commons.
Hverdagen er så travl for L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller, at de har planlagt fremtiden i detaljer.

Et af Danmarks mest feterede kendispar er ved at forsegle forholdet.

Det afslørede rapperen L.O.C. og kæresten fra Vild med dans, Christiane Schaumburg-Müller, da de indviede Ekstra Bladets hjemmeside i deres fremtidsdrømme.

"Vi kigger efter sommerhus, og selvfølgelig skal vi have børn. Men hvornår vi skal giftes, ved jeg ikke. De ting kommer, når de kommer," siger L.O.C. til Ekstra Bladet og understreger, at kendisparret har nok i hinanden.

"Det eneste, vi ved om sommerhuset, er, at det skal ligge isoleret, så vi virkelig kan slappe af, når vi er der. Det har jeg brug for," siger rapperen.

Parret har da også brug for at kunne koble af en gang i mellem, da de begge har en karriere i rivende udvikling, som kræver, at de planlægger sin fremtid ordentligt. Christiane Schaumburg-Müllers arbejdsuge ender nogle gange på over 80 timer, afslører hun.

"Både som skuespiller og som tv-vært handler det om ikke at 'slide sit ansigt og sit navn op'. Derfor overvejer jeg tingene grundigt, før jeg siger ja til et job. Hvis jeg f.eks. har haft meget værtsarbejde på skærmen i en længere periode, er det klogt at trække sig lidt tilbage og sige ja tak til nogle teaterjob. Derfor tager jeg her efter 'Vild med dans' til Holstebro for at spille 'Evita', og bagefter skal jeg i Tivoli og være med i 'Den eneste ene'," siger hun til ekstrabladet.dk.

Kilde: eb.dk