Ranieri om succesindskiftning: Det er min pligt
Leicester-manager Claudio Ranieri satsede med en offensiv indskiftning mod Norwich, og det gav pote. Foto: Matt Dunham/AP
Claudio Ranieri lader sig ikke rive med af den hyldest, han modtager i kølvandet på sejren over Norwich.

Leicester-manager Claudio Ranieri har ikke svært ved at finde pæne gloser om sig selv, hvis han åbner de engelske aviser i denne sæson.

Han har ført sit hold af nedrykningsfavoritter til en sensationel førerposition i Premier League, og i weekenden viste Ranieri stort mod, da han hev en forsvarsspiller ud for at satse med angriberen Leonardo Ulloa i slutminutterne mod Norwich.

Det gav pote, da Ulloa scorede kampens enlige mål i sidste minut, og roserne er væltet ned over den italienske manager efterfølgende.

Selv tager han dog superlativerne med ro.

- Jeg kan godt lide, når jeg har noget at lave. Når du ændrer noget, og ændringen bliver til løsningen, er det fantastisk, siger Claudio Ranieri ifølge Reuters.

- Vi tog chancen, men det er det, en manager er ansat til; at løbe en risiko, lyder det fra succestræneren.

Han lægger ikke skjul på, at han gerne løber en risiko igen, selv om man egentlig står til at hente et enkelt point.

- Man kan tabe, men det er kun et point mindre end et uafgjort resultat, siger Leicester-manageren med henvisning til, at der er tre point at hente ved en sejr.

Tirsdag aften skal Kasper Schmeichel og Leicester igen i aktion for at spille sig tættere på historiens måske mest overraskende engelske mesterskab.

Hjemme på King Power Stadium tager førerholdet imod West Bromwich Albion, der er placeret som nummer 13 i ligaen.

Leicester fører Premier League med to point ned til Tottenham på andenpladsen.

/ritzau/