Randers vil lade premierebommert gå ud over Esbjerg

Sønderjyskes topscorer, Johan Absalonsen, forhindrede i lørdags, at Randers FC åbnede foråret med en sejr.
Randers indledte foråret med at smide point mod Sønderjyske, og 1-1-resultatet var derfor en skuffelse for træner Colin Todd.
Randers indledte foråret med at smide point mod Sønderjyske, og 1-1-resultatet var derfor en skuffelse for træner Colin Todd. Foto: Bonnerup Claus/Free

Randers FC indledte forårssæsonen i Superligaen med at smide point mod Sønderjyske i overtiden, og 1-1-resultatet var generelt en skuffelse for træner Colin Todd.

Det bitre premiereresultat på hjemmebane mod sønderjyderne skal gå ud over Esbjerg, som tager imod Randers på søndag.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

- Det var en skuffende åbningskamp. Bagefter føltes det mere som et nederlag end et point på kontoen.

- Nu ser jeg frem til spillernes reaktion, og jeg ved, at vi alle får en positiv reaktion. Vindermentaliteten i den nuværende trup har aldrig været stærkere og mere markant i min tid i Randers.

- Det sårer spillerne virkelig meget at miste to point på den måde, vi gjorde mod Sønderjyske, siger Todd til klubbens hjemmeside.

Randers-træneren er sikker på, at spillerne vil reagere med stor aggressivitet mod Esbjerg med det ene formål at gøre ondt på modstanderen.

- Vi skal udnytte de situationer, hvor vi er i boldbesiddelse. Og vi skal være klar over, at der kommer perioder i kampen, hvor Esbjerg dominerer, og så skal aggressiviteten udmønte sig i, at vi formår, at de ikke gør ondt på os.

- Esbjerg bliver en stor udfordring for os, og det kræver en stor indsats at komme hjem med point, vurderer Todd.

Esbjerg har mange nye ansigter med i forhold til i efteråret, så Todds kendskab til vestjyderne i deres nuværende forfatning er ikke stort.

- Vi fokuserer først og fremmest på os selv, og som jeg sagde tidligere; vindermentaliteten i denne klub har aldrig været større, end den er nu, understreger Todd.

Kampen mellem Esbjerg og Randers spilles på Blue Water Arena søndag klokken 13.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.