Randers vil have revanche: Vi er gode nok
Efter 1-6-lussingen mod Sønderjyske venter en ny svær udekamp på Randers, der søndag gæster OB.

Det er bestemt ikke gået ubemærket hen over spillerne i Randers FC, at holdet indledte Superligasæsonen med en 1-6-blamage mod Sønderjyske i Haderslev.

Men selv om midterforsvareren Anders Egholm fortæller om en "trykket stemning" i starten af denne uge, er Randers-spillerne før udekampen mod OB søndag overbeviste om, at de er gode nok til Superligaen.

- Vi føler selv, at vi kan være med. Men det siger sig selv, at vi skal kunne spille bedre, end vi gjorde i Haderslev, siger Anders Egholm.

- Vi har kvalificeret os til at være med blandt de 12 bedste hold i Danmark, så i den forstand er der ikke noget at komme efter. Vi synes jo også selv, at vi har god kvalitet på holdet og gode spillere.

Det er da heller ikke erfaring fra den bedste række, der mangler i oprykkernes trup. I kampen mod Sønderjyske havde 10 af de 11 spillere i startopstillingen hver spillet flere end 40 superligakampe.

Men samarbejdet så ud til at halte blandt de mange kendte navne, der heller ikke i sidste sæson fik tingene til at fungere for alvor, selv om oprykningen blev sikret til slut.

- Det handler om, at vi får afstemt tingene rigtigt. Mod Sønderjyske blev der begået temmelig mange fejl. Både taktiske og personlige. Det første kan man træne på, men det sidste er sværere at gardere sig imod, siger Anders Egholm.

Nu gælder det altså om at eliminere fejl af både den ene og den anden type, når kronjyderne besøger Odense søndag eftermiddag til en udekamp, der på forhånd tegner vanskelig.

- Det sidder i os, at vi har noget, vi gerne vil have revancheret, og vi tager til Odense for at få point, lyder det fra Anders Egholm.

/ritzau/