Randers rykker Europa League-kamp til Viborg
På grund af anlæggelsen af et nyt græstæppe er Randers FC tvunget til at flytte en hjemmekamp til Viborg.
Randers FC må gøre brug af Viborgs hjemmebane i kvalifikationskamp til Europa League. Det nye græstæppe på hjemmebanen er nemlig ikke klar.
Randers FC må gøre brug af Viborgs hjemmebane i kvalifikationskamp til Europa League. Det nye græstæppe på hjemmebanen er nemlig ikke klar. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Randers FC skal spille to opgør i første runde af kvalifikationen til Europa League 2. og 9. juli - så meget ligger fast.

Men om det bliver på hjemmebane den ene eller den anden torsdag vides først mandag 22. juni, når det europæiske fodboldforbund, Uefa, foretager lodtrækningen.

- Det ligger dog fast, at AutoC Park Randers ikke når at blive kampklar til hverken den ene eller den anden af datoerne på grund af anlæggelsen af nyt græstæppe, skriver klubben på sin hjemmeside.

Derfor vil "hjemmekampen" blive afviklet på Energi Viborg Arena, der til daglig er hjemmebane for det nyoprykkede Alka Superliga-mandskab fra Viborg.

Når lodtrækningsresultatet og dermed spilledatoen for hjemmekampen foreligger, vil Randers informere yderligere om spilletidspunkt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.