Radioshack sender Fuglsang til Colorado
Cykelrytteren Jakob Fuglsang er endnu ikke færdig med Radioshack-Nissan. I august er han med i Colorado.

Selv om cykelrytteren Jakob Fuglsang synes færdig på Radioshack-Nissan efter denne sæson, så er danskeren ikke helt færdig med at køre løb for det stjernespækkede mandskab.

Det skriver Jakob Fuglsang på sin Twitter-profil.

- Bare for at gøre det helt klart. Jeg deltager i Tour of Colorado, skriver Jakob Fuglsang.

Tour of Colorado køres samtidig som Post Danmark Rundt, og dermed kommer danskeren helt sikket ikke til at køre med i det danske etapeløb, som han vandt tre år i træk - 2008, 2009 og 2010.

Radioshack-Nissan stiller ikke med et hold i det danske etapeløb, men Fuglsang havde af landstræner Lars Bonde fået lovning på en plads på et blandet dansk landshold, hvis ikke Radioshack-Nissan ville sende ham ud til flere løb.

Efter Jakob Fuglsang udtalte sig kritisk om Radioshack-Nissan og fortalte, han formentlig var fortid på holdet, straffede manager Johan Bruyneel danskeren.

Bruyneel vragede Fuglsang til årets Tour de France. Ifølge Fuglsang skete det med den begrundelse, at danskeren ikke skulle have lov at optjene flere World Tour-point, fordi Bruyneel alligevel regnede med, at Fuglsang ville forlade holdet efter sæsonen.

Derefter har spekulationerne været mange, og Fuglsang regner selv med, der kommer en afklaring på hans fremtid efter de olympiske lege.

Til OL kører Fuglsang både landevejsløb og enkeltstart.

/ritzau/