Radiokanal bortvist: Må sende fra campingvogn

Danmark
Der er tale om spartanske forhold, når Radio Midtsjælland sender direkte til de lokale lyttere. (Foto: Foto: Radio Midtsjælland / privat )
En lokal radiostation i Køge Kommune har måttet opgive deres sendestation efter en konflikt med ejerne. De sender nu fra radioværtens private campingvogn.

- Vi er en smule på røven.

Stort anlagt DF-forslag giver pensionister 43 kroner om måneden - før skat

Sådan beskriver stifter og vært på Radio Midtsjælland, Michael Larsen, situationen for radiostationen, som sender fra Køge Kommune. Det skriver TV2 Lorry.

Radiostationen er nemlig blevet smidt ud af deres campinghytte, efter et skænderi med ejerne af campingpladsen.

Michael Larsen fortæller, at situationen har været under optræk længe, fordi ejerne af campingpladsen havde udvist en del modstand mod lokalradioen.

Radio Midtsjælland må sende fra denne campingvogn. Foto: Michael Larsen

- Der opstod bare en del uoverensstemmelser, siger Michael Larsen til Avisen.dk.

Ejerne af lokalradioen oplevede sågar at finde stikket trukket ud en dag, og blev i samme omgang bedt om at pakke deres ting sammen og flytte.

Det betyder, at Radio Midtsjælland i dag sender fra Michael Larsens private campingvogn, hvor han også bor - på en anden campingplads i Køge. 

Derfor efterlyser han enhver form for hjælp fra lokalbefolkningen til at finde et nyt sted at sende fra. Der er nemlig ikke nogen hjælp at hente fra Køge Kommune, oplyser Michael Larsen.

- Vi leder efter et lokale, hvor vi kan være, lyder det fra Radio Midtsjælland, der sender fra en campingvogn. Midtsjælland

- Vi leder efter et lokale, hvor vi kan være. Alt kan bruges, bare det er billigt og ligger i Køge Kommune. Hvis nogen har et kælderlokale, som de ikke bruger, er vi meget interesseret i det, siger Michael Larsen til Avisen.dk.

Radio Midtsjælland er en lokal radiostation, som har sendetilladelse i Køge Kommune. Den er drevet 100 pct. af frivillige kræfter og sender indhold, som de frivillige selv finder på. Det kan være alt fra musikprogrammer til debatprogrammer om politik.  

Nyheder

Dronningen dybt

forfærdet