Qvortrup: Støjberg-outfit ville passe til sexmesse
Hvis hun har lyst til at tage stiletter på – så tager hun tårnhøje stilletter på, der får Helle Thorning til at fremstå som en, der går i flade sko. Det er et vidnesbyrd om, at hun, også på det punkt, tør stå ved, hvem hun er, siger Henrik Qvortrup. Foto: Scanpix/arkiv
Ekstra Bladets læsere har kåret Inger Støjberg som Årets Babe.

I et felt med smukke danske kvinder som bloggeren Mascha Vang, modellen Nina Agdal og Vild med dans-finalisten Stephania Potalivo løb integrationsminister Inger Støjberg (V) med titlen som Årets Babe kåret af Ekstra Bladets læsere.

Næsten 24 procent af læserne stemte på den rødhårede minister, mens de senere års vinder, Nina Agdal, kun fik omkring 12 procent af stemmerne på andenpladsen.

Ifølge Metroxpress’ politiske kommentator, Henrik Qvortrup, topper Inger Støjberg listen, fordi hun blandt andet har gjort sig bemærket både politisk som minister og i sin påklædning.

- Jeg har set hende på Folketingets talerstol i et outfit, der ikke ville have fået nogen til at synes, det var underligt, hvis hun havde haft det på til sexmessen i Valbyhallen, og hun har højere sko på end gennemsnittet. Hvis hun har lyst til at tage stiletter på – så tager hun tårnhøje stilletter på, der får Helle Thorning til at fremstå som en, der går i flade sko. Det er et vidnesbyrd om, at hun, også på det punkt, tør stå ved, hvem hun er, siger han til metroxpress.

Inger Støjberg selv er meget overrasket over at have vundet prisen.

- Ja, det må jeg sige. Meget. Rigtig meget. Når man ser på feltet (af nominerede, red.), må jeg sige, at der er mere oplagte kandidater end mig, siger hun til Ekstra Bladet.

Bikinimodellen Nina Agdal har vundet prisen som Årets Babe i 2012, 2013 og 2014.