Administration 

QUIZ: Hvor meget ved du om Sopranos?

Underholdning
Skuespiller James Gandolfini nåede at modtage tre Emmy-priser for sin rolle som gangsterbossen Tony Sopranos fra New Jersey. Gandolfini døde som 51-årig af et hjertestop i 2013. (Foto: Foto: Handout/arkiv/Reuters)

Test din viden om mafiabossen Tony og de andre karakterer i David Chases hitserie "The Sopranos" her.

Skuespilleren Frank Vincent, der er bedst kendt for sin rolle som gangsterbossen Phil Leotardo i tv-serien "The Sopranos", er onsdag død 78 år gammel.

Her kan du teste din viden om "The Sopranos", som magasinet Rolling Stone har kåret som den bedste tv-serie nogensinde:

1. Hvem er Jimmy Smash?

a: En af Juniors lejemordere.

b: En af Tonys gamle skolekammerater fra nabolaget.

c: Anthony Jr.'s kaldenavn på sit fodboldhold.

2. Hvem dræber Brandon Fallone?

a: Mickey Palimice.

b: Junior Soprano.

c: Tony Soprano.

3. Hvem fortæller Artie, hvad der i virkeligheden skete med restauranten Vesuvio?

a. Livia Soprano.

b. Meadow Soprano.

c. Christopher Moltisante.

4. Hvad hedder væddeløbshesten, som Tony og Ralphie er medejer af?

a: Pasta Fazool.

b. Jimmy Smash.

c: Pie-O-My.

5. Hvilken Sopranos-karakter bliver først dræbt?

a: Richie Aprile.

b: "Big Pussy" Bompensara.

c: Chucky Signore.

6. Hvorfor bliver Patsys tvillingebror dræbt?

a: Fordi han har sex med en af Meadows klassekammerater.

b: Fordi han fortæller familiehemmeligheder til Junior.

c: Fordi han er for åbenmundet, om at Livia har forsøgt at få Tony dræbt.

7. Hvad hedder Ralphies kæreste, som arbejder på stripklubben Bada Bing?

a: Theresa.

b: Tracey.

c: Gloria.

8: Hvilket dyr drømmer psykiater Jennifer Melfi, at Tony er?

a: En kamphund.

b: En tyr.

c: En kat.

9: Hvem sagde, "de føderale agenter er så langt oppe i min røv, at jeg kan smage Brylcreem"?

a: Corrado "Junior" Soprano.

b: Tony Soprano.

c: Arti Bucco.

10: Hvilken "The Sopranos"-stjerne spiller med i filmen "The Godfather: Part II"?

a: James Gandolfini.

b: Nancy Marchend.

c: Dominic Chianese.

Svar: 1:b, 2:a, 3:a, 4:c, 5:c, 6:c, 7:b, 8:a, 9:a, 10:c.

Kilde: AbsurdTrivia

/ritzau/
Mia Wagner står og kigger ved kysten i Vedbæk
Kendte

Smaskforelsket

Mia Wagner: Her er

min nye kæreste

birgitte reimer sidder i badekar på et sort hvidt foto
Nyheder

Birgitte Reimer er død

luftfoto af hedebrand
Krimi

Advarer om brandfare: 
Vær forsigtig derude

lars løkke rasmussen iført jakke og slips
Nyheder

Dagens afstemning:

Kan Løkkes parti

gøre en forskel?

motorcyklist giver fuckfinger til politiet på motorvej
Krimi

Vanvid: Video viser

motorcykel med

300 km/t 

poltibiler og redningsmandskab arbejder vejkryds efter trafikulykke
Krimi

Cyklist ramt af lastvogn

ulf pilgaard sætter fodaftryk i cement
Kendte

Ulf Pilgaards sidste

fodaftryk 

kronprinsparrets fire børn leger udenfor
Kongelige

Kongehusets

teenageprinsesse

fylder 14

lars løkke rasmussen i jakke og blå skjorte
Nyheder

Medvind til Løkke

i ny måling

Nyheder

Minister vil kigge

på udskældt

reservationskrav

mand i beskyttelsesdrag kigger i mikroskop
Corona

Bliv smittet igen

og tjen 40.000 kroner 

mus sidder på bagben
Sundhed

Spis ikke denne ost: 
Risiko for muselort

kvinde står foran bord til på pressemøde
Nyheder

Besvimede på pressemøde:

Jeg er i god bedring

udbrændt bil ligger på ladet af en lastbil
Krimi

Mistanke:

To mænd dræbt 
i selvkørende bil 

morten messerschmidt sidder i folketingssalen
Krimi

Morten Messerschmidt

tiltales for dokumentfalsk

SAS fly letter
Nyheder

Nu lempes rejsevejledninger

- ferierejser frarådes fortsat

cykel med barnestol kører forbi blomster på fortov
Krimi

21-årig kørte femårig

ihjel og stak af:

Jeg så dem ikke 

skuespillerne laura drasbæk og peter mygind poserer for kameraet
Film og TV

Mere Sommerdahl 
på vej 

Susan Astani og Christian Kjær hånd i hånd klædt i sort med alvorlige miner.
Kendte

Tvunget til at

sælge slot

lille nasa-helikopter i luften
Helt vildt

Historisk:

Helikopter fløj på Mars

Bodil Jørgensen i rollen som barejeren i "Minkavlerne".
Film og TV

Bodil Jørgensen om

mink-serie: Københavnerne

har ikke forstået den

Facade på hus slibes
Advertorial

Annonce

Trænger din boligfacade til en renovering?

En AstraZenca vaccine bliver trukket op i en kanyle.
Corona

Dagens afstemning:

Ville du frivilligt tage 

AstraZeneca-vaccinen?

En masse politibiler, betjente og teknikere udenfor et rækkehus på Amager.
Krimi

200 kilo sprængstof

afsløret på Amager

Simon Kvamm på scenen i X Factor han er i gråt jakkesæt.
Film og TV

Simon Kvamm med

i Toppen af Poppen:

Her er grunden

En spirende køkkenhave.
Nyheder

Kom ukrudtet i forkøbet

med dette simple trick

En mobiltelefon med appen "Min sundhed", hvor man kan finde sit corona-pas.
Nyheder

Smuthul: Sådan kan man

snyde med corona-passet

To kvinder sidder udenfor i forårssolen.
Nyheder

Nyd solen - på onsdag skifter vejret 

Stedet, hvor den lille pige mistede livet. Der er lagt blomster på fortovet.
Krimi

Anklage: Bilist på

kokain og lattergas

dræbte femårig pige

billede af kvindelige atletikudøvere
Nyheder

Ny lov: Atleter skal

have tjekket deres køn

billede af bandidos-medlemmer
Krimi

Direktører med rockerrelationer efterlod kæmpe milliongæld til staten

billede af Kira Eggers
Kendte

Kira Eggers:

- Jeg er så træt af at

høre om samfundssind

portræt af matilde kimer
Kendte

Besked til Matilde Kimer:

"Putin-kælling"

billede af Lecoq
Nyheder

Restaurant finter

regel

om bordbestilling

billede af Gulddreng
Film og TV

Popidol klar til

Toppen af poppen

billede af en politibil
Krimi

Bil beslaglagt: 22-årig knaldet for niende gang

folk på café
Corona

Dagens afstemning:
Er bordbestilling
et rimeligt krav?

person sidder ved computer med stetoskop liggende ved siden af
Krimi

Ældre lægepar afsløret

i stor svindelsag 

kvinde får foretaget en covid-19-test
Corona

Andel af nye coronatilfælde er det højeste i to uger

brandfolk i aktion ved brand på hede
Krimi

Kaffetørstige vandrere

startede hedebrand

scene fra tv-serien Matador
Film og TV

Matador-klenodier

på auktion 

restaurant set udefra
Nyheder

Her er de nye regler

for barer og restauranter 

person holder lottokupon i hånden
Helt vildt

Dansker vinder

30 millioner i lotto

den ny lillebæltsbro set nedefra
Krimi

Beruset spøgelsesbilist

kørte over lillebæltsbro

blomsterbede med krydderurter
Livsstil

Snart skal du give

den gas i haven

folk står på gaden med skilte
Nyheder

Drabsmands familie

undskylder for massakre

Ree
Kendte

Hylende morsomt: Du er fuld af løgn

Drasbæk
Kendte

Dansk krimi-skuespiller: Ramt af corona

begravelse
Kongelige

Stort galleri: Alle billederne fra begravelsen

striptease
Helt vildt

Bizart: Kvinde strippede ved begravelse

brand
Krimi

50 brandfolk kæmper for at slukke hede-brand

Dronning
Kongelige

Dronning Elizabeth: Derfor sidder hun alene

hveder
Mad og drikke

Derfor spiser vi hveder 

Nyheder

Familien følger prins Philip på den sidste rejse

restauranter
Nyheder

Restauranter bestormet før genåbning

En tallerken med banan skåret i skiver
Mad og drikke

Så vigtige er bananer for dig

Underholdning

Dronningen:

Vanvittigt irriterende 

Capitol Hill stormes af folk
Nyheder

Facebook:

Usikker på at lukke Trump ind igen

Et bundt asaprges og en hånd, som holder et bundt rabarber
Mad og drikke

Vi er vilde med sæson-mad

En mørkegrøn Land Rover lavet som rustvogn
Kongelige

Her er prins Philips rustvogn

En T-Rex med kæmpe mund
Dyreliv

Nyt studie:

Der fandtes milliarder af T-Rex'er

John F Kennedy
Nyheder

USA skubbede

Cuba i favnen på Sovjet

En person drikker direkte ud fra en flaske
Sundhed

Vi drikker mere end nogensinde

En ung mand med dårlig hud
Krimi

Her er drabsmanden

bag masseskyderiet

Kasper Holten gestikulerer
Underholdning

Dropper forestilling efter krænkelsessag

billede af Helen McCrory i rollen som Polly Gray i "Peaky" Blinders"
Kendte

Harry Potter-stjerne er død

blå blink
Krimi

22-årig motorcyklist mister livet 

Par ses i gynge på stranden
Rejser

Tropeparadis tilbyder
ferie og

fuld vaccination

billede af Nicklas Bendtner
Kendte

Nicklas Bendtner for retten: Risikerer hundedyr Porsche

billede af det forulykkede svævefly
Krimi

Svævefly er styrtet ned 

- flyet knækkede

billede af Katinka Bjerregaard der synger
Film og TV

Prisvindende sangerinde gør klar til Toppen af poppen

billede af vaccine der trækkes ind i sprøjte
Corona

Ny plan: 390.000 vacciner fra Pfizer om ugen

billede af annonce for Copper Inside
Nyheder

Advarsel:

Bruger du dette

mundbind?

folk går på sti i naturen
Sundhed

Hvad skal du i weekenden?: Fire fantastiske vandreruter

fitnesscenter uden mennesker
Sport

OVERBLIK: Her er der stadig lukket efter 21. april

billede af Angela Merkel
Nyheder

Merkel stukket
med
droppet vaccine

publikum ved Tinderbox
Krimi

Festival frifindes

for

ulovlig taxakørsel

Jacob Bjerregaard i samtale med Frank Jensen
Krimi

Politi efterforsker borgmester

Screendump fra Zoom
Nyheder

Ups! Politiker splitternøgen på online-møde

Dronning Margrethe vinker med gravhund ved sin side
Kongelige

Dronningens fødselsdag:

Overraskelser på stribe