Pusic efter to mål: Rart at spille 90 minutter igen
Pusic jubler over at være tilbage i startopstillingen for FCM og vil gøre det svært at sætte ham af igen.
FCM's Martin Pusic scorede to gange, da FC Midtjylland søndag aften hjemme i Herning slog Hobro i Superligaen. (Ernst van Norde/POLFOTO)
FCM's Martin Pusic scorede to gange, da FC Midtjylland søndag aften hjemme i Herning slog Hobro i Superligaen. (Ernst van Norde/POLFOTO) Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO

Martin Pusic var søndag mod Hobro tilbage i startopstillingen hos FC Midtjylland efter en tur på bænken torsdag mod Southampton og en tur ude af truppen efter en episode med Jess Thorup forrige weekend mod Esbjerg.

Martin Pusic takkede for tilliden og kvitterede med to flotte mål, og glæder sig over at spille fuld tid igen.

- Det var rart at spille 90 minutter igen og score to mål selvfølgelig, siger han.

Angriberen ser nu fremad, og vil gøre det svært for træner Jess Thorup at sætte ham af.

- Det er ikke mig imod "Duncan". Vi gør begge et job for holdet, men det er klart, at alle gerne vil spille. Jeg vil gøre en forskel, og det er heller ikke udelukket, at vi kan spille helt fremme sammen, siger Martin Pusic.

Jess Thorup erkender, at han har savnet bedre præstationer fra Martin Pusic tidligere på sæsonen.

- Årsagen til han ikke har spillet så meget, er på grund af præstationerne. "Duncan" har spillet godt, og scoret mål, og Pusic har ikke helt leveret og fundet tidligere tiders niveau.

- Præstationen mod Hobro var god fra Pusic' side, og han scorede to fantastiske mål samtidig med en fremragende arbejdsindsats, lyder det.

Cheftræneren glæder sig over, at han har en bred trup og en stærk intern konkurrence til det kommende efterår, der både står på Superliga, Europa League og DBU Pokal.

- Jeg er tilfreds med, at det nu bliver sværere for mig at vælge, hvem der skal spille. Det vidner om, at der er flere, der leverer, hvad jeg forventer af dem, så det er fedt, siger Jess Thorup.

Martin Pusic står foreløbigt noteret for to scoringer i Superligaen og en enkelt i europæisk sammenhæng.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.