Punkens gudmor hylder prins Charles
Vivienne Westwood er her iført en t-shirt med et billede af prins Charles påtrykt på maven. Foto: Flavio Lo Scalzo/AP
Designeren Vivienne Westwood er erklæret anti-monarkist, men nu dedikerer hun en hel herrekollektion til den britiske prins Charles.

Hun gjorde punk moderne, og hun har tidligere åbent erklæret, at hun ikke er monarkist.

Netop derfor kommer det nok som en overraskelse for mange, at den ikoniske designer Vivienne Westwood dedikerer hele sin A/W 2015 herrekollektion til den britiske prins Charles, som hun beundrer for hans engagement i miljø og økologi.

Det skriver The Guardian.

- Jeg vil gerne ære prins Charles. Hvis han havde styret verden de sidste 30 år, ville vi være okay, og vi ville bekæmpe klimaforandringerne, siger den 73-årige designer.

Ligesom prins Charles er den erfarne modedesigner selv meget passioneret omkring miljøet, så selv om Westwood ikke er monarkist, sætter hun stadig stor pris på det stykke arbejde, Storbritanniens fremtidige konge gør.

- Han sætter standardarne for, hvad der kan lade sig gøre. Han forhandlede en aftale i hus mellem Guyana og Norge, der handlede om regnskove, og i det hele taget forstår han bare, hvad det vil sige at være menneske, lyder de rosende ord fra "punkens gudmor", som Westwood tidligere er blevet kaldt.

Se hele Westwoods A/W 15 herrekollektion lige her: http://www.viviennewestwood.com/collections/man/autumn-winter

Newspaq