Provo-sangerinde stopper med vulgært sprog
"You're just like a pill" og "It's just you and your hand tonight" er sætninger, som tidligere er kommet ud af sangerindens mund når hun har sunget sine hits. Men nu er Pink blevet mor - og mere voksen og pæn. Foto: Katy Winn / POLFOTO
Sangerinden Pink har holdt en længere pause fra musikken siden hun blev mor. Men nu er hun tilbage.

Når Pink til september udkommer med sit nye album "The Truth About Love", bliver det en smule anderledes, end den musik, man indtil videre har hørt fra hende.

For sangerindens rolle som mor har nemlig gjort, at hun er blevet mere opmærksom på sit sprog.

Hun lover dog, at fans ikke vil blive skuffede, for selvom hun er begyndt at koncentrere sig om at tale pænere, så er det altså ikke et børnealbum, hun har kreeret.

- Nogle folk er bange for, at det bliver en samling godnatsange. Det er det bestemt ikke, siger sangerinden, der netop er udkommet med albummets første single "Blow Me (One Last Kiss)".

- Men jeg er mere opmærksom på, at jeg bander. Det har ikke stoppet mig, men jeg er mere opmærksom på det. Det er en meget sjov, dansabel, rock'n'roll-plade, siger hun.

Pinks nye album udkommer 18. september, og allerede den 21. og 22. i samme måned går hun på scenen i Las Vegas ved en musikfestival.

Sidste gang Pink optrådte i Danmark var for to år siden, hvor hun besøgte Parken. For 13 måneder siden blev hun mor til Willow Sage.