Prinsesse snart teenager: Se de nye fotos

Norges fremtidige dronning, prinsesse Ingrid Alexandra, fyldte 12 år den 21. januar. I anledningen har kongehuset offentliggjort nye fotos.
Næste år bliver prinsesse Ingrid Alexandra teenager.
Næste år bliver prinsesse Ingrid Alexandra teenager. Foto: Åserud, Lise/AP

Næste år fylder Norges prinsesse Ingrid Alexandra 13 år, men inden hun for alvor træder ind i ungdommen, fejrer hun det sidste år som barn med en række nye billeder i anledning af sin 12 års fødselsdag torsdag den 21. januar.

På de tre spritnye fotos, som det norske kongehus har offentliggjort på sin hjemmeside, smiler prinsessen forsigtigt til fotografen iført sin hvide kjole og hjerteformede halskæde, men de to øvrige fotos viser prinsessen både i portræt og fra profilvinkel på de sort/hvide billeder.

Til dagligt går prinsesse Ingrid Alexandra på Oslos internationale skole i Bekkestua i den norske hovedstad, mens hun ifølge kongehuset er glad for musik og spiller piano i fritiden.

En dag arver hun den norske trone og bliver landets regent efter sin farfar, kong Harald, og sin far, kronprins Haakon. Dermed bliver hun den anden dronning, der nogensinde har regeret landet.

Prinsesse Ingrid Alexandra er storesøster til tiårige prins Sverre Magnus og lillesøster til halvstorebroren Marius Borg Høiby, som er kronprinsesse Mette-Marits søn fra et tidligere forhold, inden hun giftede sig kongeligt.

Se de søde, nye billeder her: http://www.kongehuset.no/fotoalbum.html?tid=29742 & amp; sek=27823

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.