Prinsesse Marie: Sådan er mit forhold til Mary
Prinsesse Marie har fundet sig godt til rette i den kongelige familie.  FOTO: Scanpix
Joachims kone finder stor glæde i sin mands familie, og fortæller, at det har været særlig brugbart med en svigerinde som Mary, som hun kan spørge til råds.

Prinsesse Marie er ikke født kongelige ligesom sin mand prins Joachim. Der er derfor visse traditioner og handlemåder, som ikke falder hende lige så naturligt, som de gør for ham.

Heldigvis er han meget god til at hjælpe hende, fortæller hun til Billed-Bladet.

Men også kronprinsessen har været en stor hjælp:

- Kronprinsessen kommer jo også fra et andet land, så vi taler sammen og kan udveksle nogle emner. Det er godt at have gode støtter i familien, ligesom min mand selvfølgelig har været det.

En dejlig varm familie

Prinsesse Marie, der fylder 40 på lørdag, har altså fundet god støtte i både sin mand og Mary, men hun fortæller samtidig, at hele den kongelige familie er varme og gode mennesker.

Hun føler sig meget heldig over at være en del af det, og især kronprinsens familie får ros med på vejen i det store interview med Billed-Bladet.

- De er så søde. De har travlt, og det samme har vi. Så det kan indimellem være svært at finde tid til at mødes. Men når vi ses, er det meget hyggeligt. Begge par har jo fire børn, så der er gang i den, når vi ses. Alle otte børn har det fantastisk sammen, siger prinsesse Marie. 

Det er altså en meget glad og tilfreds prinsesse, der snart runder de 40 år.