Prinsesse Madeleine skynder sig hjem til Victorias fødsel
Prinsesse Victoria her sammen med sin mand Daniel og deres datter Estelle.  FOTO: Scanpix
Lillesøster agter at være på pletten, når kronprinsesse Victoria skal føde, og derfor rejser hun nu hjem til Sverige fra London med hele familien, så hun kan være i nærheden, når det sker.

Kronprinsesse Victoria skal officielt føde i marts måned, men hun er på nuværende tidspunkt så højgravid, at det kan ske når som helst.

Derfor har lillesøster Madeleine også pakket sine rejsetasker og sin familie ned, for hun skal ikke komme for sent til fødslen.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim fortæller: Mødte Marie, da jeg stadig var gift med Alexandra

Prinsesse Madeleine, der selv er mor til prinsesse Leonore og prins Nicolas, har sammen med sin mand Chris O'Neil besluttet, at de skal være i Sverige, når den lille ny prins eller prinsesse kommer til.

Derfor rejser de i denne uge hjem til Sverige, skriver Billed-Bladet

På lørdag fylder Madeleines datter Leonore 2 år, og den dag skal fejres i Sverige, og de to begivenheder falder altså fint sammen. 

Gik glip af den første fødsel

Prinsesse Victoria kan som sagt føde, hvornår det skal være, og det bliver en anderledes fødsel end den første, hun havde.

LÆS OGSÅ: Silas Holst forsvarer Anette Heick: Det er langt over stregen

Sammen med sin mand Daniel har hun i forvejen prinsesse Estelle, som de fik i 2012. Her fødte kronprinsessen på hospitalet, men planlægger denne gang en hjemmefødsel.

Sidste gang i 2012 nåede prinsesse Madeleine ikke at se sin lille niece, før der var gået en uge. Hun boede dengang i USA, og den lange tur hjem tog altså tid - denne gang vil hun være på den sikre side.