Prinsesse Kate i dansk design
Denne kjole er dansk og bliver båret af selveste hertuginden af Cambridge, gift med Englands kommende konge, William. Den heldige designer er Malene Birger, der står bag By Malene Birger. Foto: AP / POLFOTO
Det nygifte par William og Kate er for tiden på officielt besøg i Canada. Og i går vakte hertuginden opsigt ved at bære en dansk kjole.

Hertuginden af Cambridge, som er 29-årige Kate Middletons officielle titel, er for tiden på besøg i Canada med sin mand Prins William.

The Spec.com skriver, at Kate i går, meget overraskende, havde valgt at klæde sig i dansk design i en kjole fra Malene Birger. Overraskende fordi, det er første gang, hun bærer andet end britisk design udover basistøj fra den spansk highstreet-kæde Zara, som kan købes i alles europæiske storbyer, inklusiv København.

Det var en cremefarvet silkekjole med 3/4-ærmer og et grønt bånd i taljen Williams smukke kone bar. Se kjolen her:

Det normale under officielle besøg er, at man bærer enten sit eget lands design eller tøj fra en designer, der kommer fra det land, man besøger. Men på trods af det, er der positive røster om kjolevalget.

"Hun så sofistikeret og subtil ud. Jeg elskede den taljerede silhuet. Den klæder virkelig hendes figur, men er samtidig totalt anstændig," fortæller Shannon Johnson, talsmand for den canadiske tøjkæde 'Winner'.

Kilde: the spec.com