Prinsesse er fortsat på boligjagt
Prinsesse Madeleine med sin mand Chris O'Neill og datteren prinsesse Leonora. Parret venter deres andet barn til sommer. Foto: Soren Andersson/AP
Den svenske prinsesse Madeleine og hendes mand har endnu ikke fundet ud af, hvor de skal bo, efter at de i efteråret flyttede fra New York.

Mange af verdens royalister har spekuleret over, hvor den svenske prinsesse Madeleine skal bo med sin mand og sine børn, efter det i efteråret blev officielt, at familien har valgt at flytte fra New York.

I øjeblikket opholder de sig alle sammen stadig i Sverige, og tirsdag deltog prinsesse Madeleine således i et møde med Hélène Benno, generalsekretær for indsamlingsorganisationen "Min Stora Dag", som Madeleine er protektor for.

Det skriver det svenske kongehus på sin hjemmeside.

- Det var givende og interessant at møde Hélène Benno i dag (tirsdag, red.) og blive opdateret på Min Stora Dag og det vigtige arbejde, de gør for at glæde meget syge børn, sagde prinsessen efter mødet.

Min Stora Dag er en indsamlingsorganisation, som hjælper meget syge børn med at få opfyldt deres største ønsker. Organisationen arbejder for at give børnene noget at drømme om, når dagene er lange og behandlingerne er hårde.

Prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O'Neill har ifølge det svenske hof planer om at finde en bolig et sted i Europa. Beslutningen om, hvor det skal være, haster dog ikke, og parret vil indtil da have base i den svenske hovedstad Stockholm.

Newspaq