Prins Williams kæreste chikaneres
Den britiske prins Williams kæreste er belejret af paparrazi-fotografer. Det har nået diana’ske proportioner, siger et medlem af hoffet.

Hun plejede at være en helt almindelig pige. Godt nok en rig en af slagsen, men stadig ret almindelig. Og så mødte Kate Middleton den britiske kronprins William. De forelskede sig og blev kærester, og så gik det galt.

For i det britiske kongerige følger der paparazzier med i pakken, når man forelsker sig i en prins. Og det har Kate Middleton uden tvivl fået at føle.

Da hun tirsdag fyldte 25 år havde en horde af fotografer belejret hendes hjem i London. Ifølge The Telegraph måtte Middleton nærmest kæmpe sig gennem blitzlysene for at komme ud til sin bil og på arbejde. For blot et par uger siden måtte hoffets sikkerhedsfolk rykke ud, da Middleton forlod en natklub, fordi ansatte frygtede for hendes sikkerhed.

Paparazzierne har fulgt Middleton i de år, som hun har været kæreste med William. Men rygterne om en snarlig kongelig forlovelse har fået interessen for hende til at antage diana’ske proportioner, som en tideligere ansat ved hoffet beskriver det ifølge flere britiske medier.

Prins William er efter sigende rasende på de engelske sladderfotografer, som han mener var medvirkende til sin mors død i en bilulykke i Paris i 1997.

»Prins William ønsker intet højere, end at paparazzierne stopper med at chikanere hende,« siger hans talsmand ifølge BBC.

Nu opfordrer flere prins Charles til privat at sørge for hofvagter til Middleton, som ikke berettiget til sine egne, da hun stadig »kun« er kæreste med prins William.

Kate Middleton og Prins William mødte hinanden i 2001, da de boede på det samme kollegium på St. Andrews Universitet. Dengang havde Prins William indgået en gentleman aftale med pressen om interviews og fotosessions, mod at han fik et privatliv på universitetets område.

Det britiske hof afviser, at parret snart vil forlove sig.