Prins William er forberedt på børnenes oprør
Prins William synes selv, han har fået et par søde og nemme børn.  FOTO: Scanpix
Prins William synes, hans børn er søde og nemme, men han er godt klar over, at der venter mere hårde tider forude.

Prins William og hertuginde Catherine har forsøgt at give deres to børn, to-årige prins George og prinsesse Charlotte på ni måneder, en rolig og nem start på livet.

De bor skiftevis på skiftevis Kensington Palace i London og deres landssted Anmer Hall i Norfolk, hvor de omgås mange lokale og lever et efter omstændighederne nomalt liv med leg, grin og ballade.

Det er et par aktive børn, fortæller prins William til en reception arrangeret af Welsh Rugby Charitable Trust på Principality Stadion i Wales:

- Det går rigtig fint. Der har endnu ikke været brækkede knogler, men de forsøger - de løber rundt og skubber til ting og hopper, siger prins William i følge Billed-Bladet.

Dramaet skal nok komme

Prins William er åbenlys glad og taknemmelig for sine to små aktive børn, men han bilder sig samtidig ikke ind, at det bliver ved med at gå uden gnidninger:

- Please, fortæl mig, at det bliver nemmere. Charlotte er meget nem og meget sød - men alle fædre siger til mig: "Bare vent og se, når de bliver ni år eller 11 år, så går det amok". Jeg ser frem til det. Der kommer til at være noget drama, siger han.

Mon ikke den engelske prins og far har ret - der vil uden tvivl være dage i løbet af børnenes opvækst, hvor titler og god opvækst kan være lige meget, og både Georg og Charlotte opfører sig som to grumme teenagere.