Prins racer rundt i dronningens baghave
Prins Joachim deltog også ved sidste års Classic Race i Aarhus. Foto: Gregers Tycho/POLFOTO
Den sidste weekend i maj racer prins Joachim til Aarhus for at deltage i et racerløb rundt om Mindeparken.

Hurtige biler og lædertøj er ikke kun forbeholdt actionfilm eller vilde teenagere.

Også en del af den kongelige familie har nemlig benzin i blodet - nærmere bestemt prins Joachim. Han har tidligere vist sin forkærlighed til hurtige, ældre og specialfremstillede biler, og til sommer sætter han endnu engang foden på speederen.

Her skal den 46-årige prins nemlig deltage i racefestivalen og løbet Classic Race Aarhus, der bliver afholdt den sidste weekend i maj. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Prinsen har tidligere deltaget i løbet og har også en pokal fra vinderløbet i klassen af biler fra før 1965. Sammen med sit hold Cortina Race glæder prinsen sig til igen at få fart under foden.

- Jeg ser meget frem til løbet, og jeg glæder mig især til at opleve den særlige stemning, der er blandt publikum til Classic Race Aarhus, siger prins Joachim.

Men selv om prinsen har både pokaler og flere års erfaring, så er det ikke altid, det går, som det skal på banen. Sidste år blev prinsens dristige kørsel nemlig grunden til en større bule i bilens ene bagskærm.

Prinsen og de andre deltagere kommer til at race rundt om Mindeparken, der ligger ved Marselisborg Slot, hvor regentparret bor om sommeren.

/ritzau/FOKUS