Prins Harry har fået undertøjskæreste

Prins Harry der altid har et glimt i øjet har charmeret sig frem til en scoring af en ung smuk blondine uden alt for meget tøj på.
Den rødhårede prins har fundet sin blonde drømmepige i den letpåklædte Florence Brudenell-Bruces med mange talenter.
Den rødhårede prins har fundet sin blonde drømmepige i den letpåklædte Florence Brudenell-Bruces med mange talenter. Foto: The Sun

Afdøde prinsesse Dianas søn, 26-årige Prins Harry, dater under- og badetøjsmodel, Florence Brudenell-Bruce. Det afslører The Sun i dag.

En kilde fortæller til den engelske avis, at de har kendt hinanden i flere år. Men blev først et rigtigt par, da det for alvor sluttede med Harrys lange bekendtskab Chelsy Davy.

I aftes fortalte en anerkendt royal kilde, at den er god nok.

"Det er meget tidligt endnu. Men Harry og Florence er et par. Hun er fuld af sjov, lyshåret og er meget tiltrækkende. Og Harry er vild med hende."

Selvom hun er undertøjsmodel, er 25-årige Florence meget fin og kommer fra de højere kredse. Parret har tilbragt meget tid sammen i hendes meget dyre hjem i det trendy Notting Hill kvarter i West London. Udover at være undertøjsmodel og lidt posh har hun også medvirket i en Bollywood-filmproduktion for to år tilbage.

Blonde Florence har tidligere været kærester med Formel 1-køreren Jenson Button. Prins Harry fik tilnavnet nazi-prinsen, da han optrådte i tyske krigsuniform med hagekors til en udklædningsfest.

Kilde: The Sun

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.