Prins blandt robotter og konserves
Prins Joachim uddeler onsdag Dansk Industris Initiativpris. Foto: JØRGENSEN JAKOB/JAKOB J¿RGENSEN
Prins Joachim overrækker onsdag Dansk Industris Initiativpris til en virksomhed, som i det forgangne år har vist initiativ og skabt vækst.

Robotter, skaldyr eller konservesdåser.

Forskelligheden på de nominerede til Dansk Industris Initiativpris 2014 er i den grad til at få øje på. Og onsdag bliver spændingen udløst, når prins Joachim overrækker prisen til vinderen.

Prisen går til en mindre eller mellemstor virksomhed, som i det forgangne år ved hjælp af initiativ og iværksætteri har skabt vækst i den danske industri.

Vinderen af den prestigefyldte pris skal findes blandt 19 nominerede virksomheder, der alle på forskellig vis har vist særlig initiativ i løbet af 2014.

Virksomheder af mange forskellige arter er således nomineret til prisen, og både producenter af henholdsvis høreapparater, intelligent telefoni og sikker produktion af vejskilte har onsdag mulighed for at løbe med prisen.

Sidste års vinder blev virksomheden FJERO A/S, der specialiserer sig inden for produktion af cylindre til blandt andet mobil- og vindmølleindustrien.

Prisoverrækkelsen foregår onsdag klokken 12.30 i det glasbelagte Industriens Hus lige ved Rådhuspladsen i København.

Newspaq