Prince stiller diva-krav forud for koncert
Man er vel ikke en rigtig stjerne uden mørke solbriller og en lilla-malet garderobe. Prince havde en lang liste med krav til en festival i søndags. Spændende om de samme krav bliver stillet til august, når han svinger guitaren i Danmark. Foto: Scanpix, AFP, Getty Images, Stephen Lovekin
Musik-geniet og sangeren Prince stiller angiveligt usædvanligt højre krav, når han turnerer. Særligt hans omklædningsrum skal være tip top.

Man skulle ikke tro, at sådan en lille mand ville have så store krav. Det er den geniale sanger, sangskriver og performer Prince, der er tale om.

Den engelske avis The Sun beretter nemlig om uhørte høje krav fra den lille mand på lidt over halvanden meter. Krav der skulle være afleveret på en liste forud for den engelske Hop Farm Music Festival i søndags, hvor han optrådte.

Et af kravene på den lange liste var blandt andet, at hans omklædningsrum skulle males lilla, og der skulle være matchende stole og borde.

Purple Rain-stjernen stoppede dog ikke der. Ifølge den engelske avis krævede stjernen også en limousine, der skulle fragte ham den meget korte vej fra sin garderobe til scenen.

Prince der sidste år lukkede Orange Scene på Roskilde Festival og besøgte Forum i november gæster igen Danmark. Det sker den 6. august, hvor han vil optræde på ti-øren, til et endnu ikke udsolgt arrangement. Så ved arrangørerne, hvad de kan vente sig, at den lille mega-stjerne.

Kilde: The Sun