Presset Auri: Jeg har tiltro til min trup
Trods en placering i bunden af Superligaen er Auri Skarbalius tilfreds med den trup, han har til rådighed.

Med søndagens 0-1-nederlag på hjemmebane til Sønderjyske ligger Brøndby på 10.-pladsen i Superligaen, og de tidobbelte danske mestre har kun vundet én af de seneste ni ligakampe.

Kampen mod Sønderjyske blev tabt på et forsvarskoks få minutter før tid, men træner Auri Skarbalius mener ikke, der er noget i vejen med truppens kvaliteter.

- Når man har modgang, kommer der personlige fejl, fordi man er usikker og nervøs. Jeg har fuldstændig tiltro til min trup, og det vigtigste er, at vi ser forbedringer fra kamp til kamp. Jeg har det hold, jeg har, og det er jeg tilfreds med, siger Auri Skarbalius.

Brøndby kreerede ikke mange chancer mod Sønderjyske, men til gengæld holdt defensiven stand gennem størstedelen af kampen. Det hæfter Brøndby-træneren sig ved.

- Sønderjyske er et dygtigt hold, og vi har været inde i en fase, hvor vi skulle blive bedre rent defensivt. Det lykkedes i dag, men det koster altid noget i offensiven. Den balance skal vi finde, siger Auri Skarbalius.

Trods nederlag i fire ud af fem kampe i denne sæson er træneren tilfreds med spillet og holdets præstationer.

- Det har været fornuftige kampe, hvor vi har forbedret ting fra kamp til kamp, men vi er ikke dygtige nok til at vise den kynisme, der skal til på det her niveau, siger Auri Skarbalius.

/ritzau/