Premier League-topscorer opereres og er ude to uger
Leicester's Jamie Vardy fejrer sin historiske scoring mod Manchester United, der gjorde ham til den første spiller, der scorede i 11 Premier League-kampe i træk. Foto: Rui Vieira/AP
Kasper Schmeichels holdkammerat Jamie Vardy er ude de næste par kampe i den engelske Premier League.

Årets ubetingede succeshistorie i Premier League er Leicester City, der sensationelt er med i kampen om titlen i England.

Men nu skal en af holdets vigtigste spillere, Jamie Vardy, igennem en mindre operation, der vil koste den engelske landsholdsspiller to ugers pause. Det siger BBC Radio i Leicester ifølge nyhedsbureauet AFP.

Vardy er ligesom sit hold en succeshistorie i årets Premier League, hvor han indtager en delt førsteplads på topscorerlisten.

Tidligere på sæsonen slog den iltre englænder en bemærkelsesværdig rekord i Premier League, da han scorede i 11 kampe i træk som den første nogensinde.

Vardy har sammenlagt sendt 15 bolde i kassen i årets udgave af Premier League, og noget kunne tyde på, at Leicester får svært ved at undvære ham.

Det mørkeblå sensationshold har ikke scoret i tre kampe i træk i Premier League, efter at holdet ellers havde lavet mål i samtlige af holdets første 17 kampe.

Leicester møder Tottenham og Christian Eriksen i FA cuppen 10. januar og støder også sammen med London-klubben tre dage efter i Premier League.

Her må de med sikkerhed undvære Jamie Vardy, der også risikerer at gå glip af opgøret mod bundproppen Aston Villa den 16. januar.

Jamie Vardy spillede hele kampen, da Leicester lørdag spillede 0-0 mod Bournemouth.

/ritzau/