Poulsen: Jeg har været meget kræsen
Christian Poulsen har været kræsen og mest kigget mod Spanien. Men nu glæder han sig til Ajax Amsterdam.

Trods en svær tid på det danske landshold og en skrantende klubkarriere har det efter fodboldspilleren Christian Poulsens eget udsagn ikke haltet med tilbud, efter han forlod franske Evian før sommeren.

- Der har været en del interesse, men jeg har været meget kræsen. Jeg har set bort fra fjerne lande på andre kontinenter. Der har været noget fra Evian, og så har vi kigget mest mod Spanien, siger Christian Poulsen til sporten.dk.

Poulsen er fortid på det danske landshold, og det fortryder han ikke. I stedet glæder han sig til at være mentor for de unge spillere hos talentudklækkeren Ajax Amsterdam.

- Træneren mener, at holdet er meget ungt, og efter de har vundet mesterskabet, er der spillere, der er blevet solgt, hvilket gør, at de vil have noget rutine ind igen.

- Ajax er kendt for at have et ungt hold, men problemet er, at dem, der er blevet solgt, er de mest erfarne på holdet, så de har manglet noget der, siger Christian Poulsen.

Ajax Amsterdam afslørede kontrakten med Christian Poulsen på klubbens hjemmeside onsdag eftermiddag, men intet er endnu underskrevet, siger midtbanespilleren.

- Jeg er rigtig glad, men det er ikke helt på plads endnu. Hvis lægetjekket går igennem, så er det en toårig kontrakt, siger Poulsen til sporten.tv2.dk.

I Holland skal Poulsen spille på hold med tre spillere, han kender fra landsholdet - Christian Eriksen, Nicolai Boilesen og Lasse Schøne - samt det danske stortalent Viktor Fischer.

Ajax har fået fire point i de to første kampe i Æresdivisionen denne sæson. Desuden er holdet som følge af sidste sæsons mesterskab direkte kvalificeret til Champions League-gruppespillet.

/ritzau/