Populær TV 2-vært: Stress og kræft hos mine nærmeste

2017 har været et år, hvor flere af Michèle Bellaiches nærmeste har været alvorligt udfordret.
Michèle Bellaiche meddelte mandag, at hun stopper som vært på "Go' aften Danmark"
Michèle Bellaiche meddelte mandag, at hun stopper som vært på "Go' aften Danmark" Foto: Per Arnesen/TV 2

Da den 45-årige tv-vært Michèle Bellaiche mandag officielt meldte ud, at hun stopper på TV 2, skrev hun et meget personligt opslag på Instagram.

I opslaget kan man læse, at sygdom blandt de nærmeste har præget 2017 for den populære tv-vært.

Michèle Bellaiche skriver blandt andet: " ... sygdom HAR været tilstede omkring mig i år - både mentalt og fysisk. Det har været svært at se mine nærmeste kæmpe med stress, sorg, skilsmisse, misbrug og kræft ... ".

Overfor Ekstra Bladet ønsker hun ikke på nuværende tidspunkt at uddybe, hvem af hendes nærmeste, der har kæmpet med de alvorlige udfordringer gennem året. Hun afviser samtidig, at det har været en del af beslutningen om, at stoppe som vært på "Go' aften Danmark".

- Jeg tænker, det er et helt kapitel for sig og i virkeligheden også nogle meget private ting, men det hænger ikke sammen med min beslutning, siger Michèle Bellaiche til Ekstra Bladet.

Vender sikkert tilbage

Michèle Bellaiche har siden 1998 været tilknyttet TV 2, men selv om seere af "Go' aften Danmark" formentlig snart skal til at vænne sig til et nyt ansigt i værtsrollen, så bliver det dog ikke et endegyldigt farvel til TV 2 for Michèle Bellaiche.

- Der er dog stadig stor sandsynlighed for, at I fortsat vil støde på mit ansigt på TV 2-skærmen. Så er I advaret, skriver Michèle Bellaiche også i sit opslag på Instagram.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.