Populær TV 2-vært stopper på Go' Aften, Danmark

Lisbeth Østergaard skal lave "noget nyt."
Det er tid til at prøve kræfter med noget andet en værtsrollen på 'Go' Aften, Danmark,' mener den sympatiske Lisbeth Østergaard.
Det er tid til at prøve kræfter med noget andet en værtsrollen på 'Go' Aften, Danmark,' mener den sympatiske Lisbeth Østergaard. Foto: SCANPIX arkiv

Den smilende og friske tv-vært Lisbeth Østergaard blev for et lille års tids siden mor for første gang, da hun fødte sønnen Viggo.

Hun har, siden den lille ny kom, været på barselsorlov fra værtstjansen på TV 2-programmet 'Go' Aften Danmark'. Og den tjans vender hun ikke tilbage til, skriver Ekstra Bladet, der krediterer ugebladet Her&Nu for oplysningerne.

- Når man går på barsel, og der kommer en lille ny til, så prioriterer man pludselig meget anderledes. Og når man kommer på afstand af det hele, kan det give et naturligt spark til, at man får lyst til at prøve noget nyt, siger Lisbeth Østergaard til Ekstra Bladet.

Den 35-årige Lisbeth Østergaard er hemmelighedsfuld omkring, hvad hun nu har af planer, men røber dog, at hun skam bliver i tv-branchen.

Lisbeth Østergaard har været vært i alt fem år på først 'Go' Morgen Danmark' og senest 'Go' Aften Danmark'.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.