Populær TV 2-vært har fået ny direktør-kæreste
TV 2-værten Michele Bellaiche og hendes nye kæreste er på kærlighedstur i Paris. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Scanpix/arkiv
Michele Bellaiche har lagt et kysse-billede fra Paris på Instagram.

Michele Bellaiche har fået ny kæreste. Det fortæller den 45-årige populære tv-vært til BT.

- Det har stået på i et stykke tid, og nu er vi ude at rejse, og så tænkte jeg, at nu skal det ikke være en hemmelighed mere, fortæller hun fra Paris til BT.

Og kærligheden er ude i den store vide cyber-verden. Michele Bellaiche har nemlig lagt et billede på Instagram, hvor hun og kæresten står og kysser på en bro over floden Seinen. Billedet er fulgt af hashtaggene #love #Paris #happyme og en stump tekst som lyder "La vie en rose".

Den nye mand i hendes liv er Kent Danielsen. Han er global direktør i bioscience-virksomheden Chr. Hansen A/S, skriver BT.

Michele Bellaiche og Kent Danielsen mødte hinanden gennem deres børn.

- Vi mødtes til nogle private arrangementer gennem vores børn, der kendte hinanden. De synes, det er sjovt, men også lidt pinligt, siger Michele Bellaiche til BT.

Michele Bellaiche har tidligere været kæreste med Kasper Daugaard fra bandet Lukas Graham og har børnene Josephine og Philip fra sit ægteskab med Henrik Schalls.