Populær TV 2-vært bestjålet
TV 2-journalisten Rasmus Tantholdt har fået stjålet en taske med dyrt tv-udstyr. Den stod bare fem meter fra ham på hotellet i Rio, hvor han dækker OL.
To gange har Rasmus Tantholt været udsat for tasketyveri i Rio.
To gange har Rasmus Tantholt været udsat for tasketyveri i Rio. Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix/arkiv

TV2-journalisten Rasmus Tantholdt har fået stjålet en taske med dyrt tv-udstyr i den olympiske by i Rio.

Det skriver tv2.dk.

Udstyret blev stjålet, mens han sammen med en kollega sad og redigerede et indslag til TV2 Nyhederne.

- Vi fik kun fået stjålet en taske med tv-udstyr. Vi sad i restauranten på vores hotel og redigerede et tv-indslag til Nyhederne. Vores taske stod i et hjørne af restauranten omkring fem meter fra os, hvor tjeneren havde bedt os om at stille den, skriver Rasmus Tantholt.

Billeder fra hotellets overvågningskamera viser en mand, som går igennem receptionen, ind på restauranten og ombytter to tasker. Den efterladte taske indeholdt et par aviser og en flaske vand. Og væk var det kostbare tv-udstyr.

Tasketyv forsøgte sig

Rasmus Tantholt og hans kollega bor på den verdensberømte strand Copacabana. Her er antallet af gaderøverier steget med 46 procent på et år.

- For nogle dage siden oplevede vi et forsøg på endnu et tyveri. En mand forsøgte at tage en af vores tasker, da vi sad på en af byens pladser. Denne gang opdagede vi det i tide og fik tasken hevet til os, skriver Rasmus Tantholt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.