Populær DR-vært stopper
Peter Møller stopper som til efteråret på DR, hvor han har været vært på 'Fodboldmagasinet'. Foto: Andreas Beck / Ritzau Scanpix
'Fodboldmagasinet' skal ud på transfermarkedet og lede efter en ny vært, når den tidligere landsholdsangriber Peter Møller stopper til september.

Petter Møller er fortid på DR, når hans kontrakt udløber til efteråret.

Det oplyser den tidligere landsholdsangriber på Instagram.

- Sidste pressefoto på Danmarks Radio for denne gang, er taget. Efter 7 fantastiske år med de bedste og mest inspirerende kollegaer, har jeg valgt at stoppe på DR, når min nuværende aftale udløber til september, skriver den 46-årige tv-vært på det sociale medie.

Sidste forår var der tvivl om, hvorvidt Peter Møller ville rykke med til Aarhus, når DR Sporten og 'Fodboldmagasinet' fra februar 2018 flyttede fra hovedstaden til 'Smilets by'. Det endte med, at den målfarlige tv-vært indvilgede i flytningen.

- Min kone har butik i København, og jeg har et par sønner, der skal starte uddannelse. Jeg må få nogle kørepenge, lød det fra en grinende Peter Møller til Ekstra Bladet, da han takkede ja til den jyske flytning.

Peter Møller, der i sin aktive karriere nåede at repræsentere klubber som FC København og Brøndby IF, skriver på det sociale medie, at han endnu ikke ved, hvad fremtiden bringer. Én ting er dog sikkert - han skal til Rusland og dække VM-slutrunden:

- Heldigvis venter der en kanon afslutning på min DR tid. Jeg følger selvfølgelig 'Fodboldmagasinet' og sæsonen til dørs, ser frem til at sætte det sidste aftryk på de tre VM optaktsprogrammer, 'Møller og Kimer i Rusland', og glæder mig ustyrligt til at være jeres vært på sommerens VM-slutrunde, skriver Peter Møller.