Ifølge Ekstra Bladet har Fødevarekontrollen gennemført en omfattende razzia hos den landsdækkende fastfoodkæde The Burger Shack.
Under aktionen blev der blandt andet fundet kød, der blev frosset ned, lige inden det blev for gammelt i september 2019.
I alt blev der afsløret 30 grelle lovbrud omfattende alt fra markedsførings-løgne til farligt, gammelt kød og dårlig hygiejne, skriver avisen.
The Burger Shack har også anvendt fersk oksekød der var for gammelt, eller fordi det havde stået længe ved stuetemperatur.
Michael Rosenmark fra Fødevarekontrollens rejsehold fortæller til Ekstra Bladet, at The Burger Shacks restaurant i Odense blandt andet frøs kød, der var en uge for gammelt, ned, for at tø dem på og sælge dem fem dage senere.
Det samme billede med lemfældig omgang med fersk tegner sig flere steder i burgerkædens 15 filialer.
I forlængelse af aktionen har Fødevarestyrelsen uddelt stribevis af bøde og sure smilyer til The Burger Shacks filialer.
Det er ikke lykkedes Ekstra Bladet at få en kommentar fra The Burger Shacks direktør Christoffer No.
Dog skriver han i en mail, at der er begået fejl "og vi har efterfølgende gennemgået de interne arbejdsgange og foretaget justering for hver enkelt fejl, så de ikke gentager sig".