Popstars-stjerne får overraskende direktør-job
Den tidligere EyeQ- og Melodi Grand Prix-sangerinde Trine Jepsen hedder i dag Trine Jakobsen og bliver direktør for Schackenborg Fonden. Foto: Philip Meisner/Wikimedia Commons
Prins Joachims tidligere slot i Møgeltønder, Schackenborg Slot, skal fokusere på helårsturisme og oplevelsesøkonomi.

Sangerinden, tv-værten med mere, den 41-årige Trine Jepsen, bliver direktør på prins Joachims tidligere slot Schackenborg Slot, skriver TV Midtvest.

Trine Jepsen vandt for 18 år siden sangkonkurrencen "Popstars" TV 2 som en fjerdedel af pige-gruppen EyeQ.

Et par år forinden vandt hun sammen med Michael Teschl Dansk Melodi Grand Prix, og ved Det internationale Melodi Grand Prix opnåede duoen en ottendeplads med sangen "Denne Gang" (oversat til engelsk: "This Time I mean It"".

I årene efter ernærede hun sig som sanger og tv-vært, men i 2015 lagde hun sangkarrieren på hylden og blev direktør på herregården Nørre Vosborg ved Vemb i det nordlige Vestjylland.

Trine Jepsen bruger i dag fødenavnet Jakobsen, og fratræder sin stilling i midten af august for at rejse til Møgeltønder, hvor hun får titel af direktør for Schackenborg Fonden.

Glæder sig vildt

Ifølge JydskeVestkysten afløser Trine Jakobsen Jørgen Bjerregaard, som siden januar har varetaget ledelsen af fonden efter den hidtidige slotsforvalter og direktør Jan Leisborch gik på pension i januar.

- Først og fremmest, så glæder jeg mig helt vildt. Schackenborg er et brand, der er kendt både indenfor og udenfor landets grænser, så det er et drømmejob, og noget, jeg ikke kunne sige nej til, siger Trine Jakobsen til avisen.

Skal skifte fokus

Trine Jakobsens opgave bliver at ændre fokus fra landbrug, vedligeholdelse og ombygning af slottet, til at bruge flere kræfter på at videreudvikle slottets aktiviteter indenfor helårsturisme og oplevelsesøkonomi.

- Det er et setup, hvor der er mange ting i spil, og nu vil man gerne udvikle en signatur-attraktion. Så jeg skal have en masse folk til at spille sammen, og det er i virkeligheden nok én af mine styrker - det med at arbejde sammen på tværs, fortæller Trine Jakobsen.

Prins Joachim rykkede i 1993 ind på slottet, som 1. juli 2014 overgik til "Schackenborg Fonden", som er stiftet af prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, Ecco Holding og Ole Kirks Fond. Prins Joachim og Prinsesse Marie er protektorer.

via Listen To News