Popsild sælger sin lejlighed på Nørrebro
Camille Jones ses her med sine tre kolleager. Fra venstre Kato, Ida Corr, Camille Jones selv og USO. Foto: Mogens Flindt / POLFOTO
Har du penge på kontoen kan du blive den nye ejer af Camille Jones' lejlighed, som hun netop har sat til salg. Hun har brug for mere plads.

Hvis du har en sjat penge på din bankkonto eller andre steder, sådan cirka 1, 4 millioner kroner, kan du blive den nye ejer af Camille Jones' lejlighed.

Den smukke sangerinde har nemlig netop sat sin 80 kvadratmeter store andelslejlighed, i Københavnerbydelen Nørrebro, til salg. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

"Jeg er rigtig glad for lejligheden, men jeg har brug for noget mere plads, da jeg både arbejder og bor i min lejlighed," fortæller Jones, der gerne vil bo i indre by nær Amaliegade, hvor hun har boet før, selvom hun elsker Nørrebro.

"Jeg kommer til at savne mangfoldigheden og min lejlighed, der er en perle. Jeg synes, Nørrebro kan noget, men jeg bruger ikke området så meget mere. Nu har jeg ikke længere brug for en café lige foran hoveddøren, men mere, at der er lidt grønt. Det er nok noget, der kommer med alderen," udtaler den 37-årige sangerinde.

Kilde: Boliga.dk