Popkilling i kvaler om sin krop
Cheryl Cole har langt om længe lært, at hun ikke skal skæve til supermodeller, når hun køber tøj til sig selv. Foto: Scanpix, AFP, Leon Neal
Popstjerne Cheryl Cole har længt sukket efter supermodellen Gisele Bündchens lange stænger. Men nu har hun forliget sig med sin egen krop.

Mens mænd som regel ser sig i spejlet, suger maven lidt ind og tænker 'du ser sgu egentlig meget godt ud', er det ofte lidt mere kompliceret for kvinder.

Den britiske popsangerinde Cheryl Cole, der flere gange er kåret til verdens mest sexede kvinde, har længe været utilfreds med sin krop og drømt om at se ud som supermodellen Gisele Bündchen. Men nu har hun lært at acceptere sit udseende, fortæller hun til Contact Music.

"Vi vil alle sammen gerne se ud som Gisele og se godt ud i de der skinnende leggins, og så tager vi dem på og ser ikke godt ud i dem, fordi de er formet efter Gisele. Vi er nødt til at acceptere - eller, jeg er nødt til at acceptere - at jeg aldrig bliver 188 cm høj," siger Cheryl Cole til Contact Music.

"Når du gør det og begynder at klæde dig efter dit eget billede og tager det på, der passer dig, så begynder du at have det rart. Det er vigtigt at indse," siger hun.

"Det er nogle gange hårdt at finde ud af, hvordan man skal klæde sig. Jeg lærte på den hårde måde, at bare fordi noget ser godt ud på en anden, betyder det ikke, at det fungerer med din højde, størrelse og figur. Jeg forsøgte og mislykkedes totalt med det i mine teenageår, men nu ved jeg, at jeg skal tage tingene som en inspiration og tilpasse dem, så de fungerer for mig," siger Cheryl Cole til Contact Music.

http://www.contactmusic.com/news/cheryl-cole-has-accepted-figure_1279047