Politikernes bordelmor fundet død
AppleMark
Hun var kendt som lederen af den største prostitutionsring i Washington og afslørede blandt andet en kendt senator. I dag blev hun fundet død - formentlig efter et selvmord.

Kaare Sørensen skriver fra New York

Deborah Jeane Palfrey samlede på telefonnumre.

Telefonnummer på de mænd, der kom og købte seksuelle ydelser af hendes mange prostituerede.

Og i USA s magtcentrum i Washington var der rigeligt med kunder. Så mange, at hun samlede omkring 23 kg papir med numre - et sted mellem 10.000 og 15.000 telefonnumre, som hun offentliggjorde på internettet, da politiet begyndte en sag mod hende for alfonseri. Hun blev dømt for blandt andet hvidvaskning af millioner af kroner.

Blandt telefonnumrene var den unge republikanske senator David Vitter, der ellers var en ivrig fortaler for sunde, amerikanske familieværdier. Han har efterfølgende undskyld for "en meget alvorlig synd2. Også Harlan Ullman - militærstrategen, der opfandt taktikken "shock and awe" mod irakiske oprører - var en regelmæssig kunde.

I dag blev Madam DC så fundet død i et lille skur nær hendes mor hjem i delstaten Florida. Ifølge de første rapporter har hun begået selvmord og blot efterladt sig et kort notat.