Politikere til Løkke: "Drop nu alt det piveri og lad os få det hele afgjort"
På de sociale medier opfordrer flere politikere Løkke til at udskrive valg. Foto: Scanpix/arkiv
Mens dramaet fortsætter i blå blok, og Løkke fortsat ikke har meldt ud om regeringens fremtid, så varmer politikere i rød blok op til valgkamp.

Den politiske armlægning omkring landbrugspakken og miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) har kastet blå blok ud i en politisk krise.

Men hvis statsminister Lars Løkkke Rasmussen (V) ikke ved, hvad han skal gøre, så er der råd at hente hos flere oppositionspolitikere i rød blok.

Blandt andet fra Socialdemokraternes ligestillingsordfører, Rasmus Horn Langhoff, der i klare vendinger opfordrer Løkke til at udskrive valg.

Også i SF er man tilsyneladende begyndt at forberede sig på muligheden for, at Lars Løkke drager den yderste konsekvens af gårsdagens politiske drama og udskriver valg.

SFs socialordfører, Trine Torp, er ved at finde det tunge skyts frem til valgkampen.

Spændende hvad dagen bringer.Mon den lille røde snart skal ud og køre igen?

Posted by Trine Torp on Tuesday, February 23, 2016

Også SF's gruppeformand, Jonas Dahl, har været på de sociale medier her til morgen og spekulere i mulighederne for et hurtigt folketingsvalg.

Nå måske var jeg lidt for hurtig da jeg i sidste uge fik ryddet op i gamle valgplakater og valgpjecer....

Posted by Jonas Dahl on Tuesday, February 23, 2016

Jonas Dahl betegner i et andet Facebook-opslag situationen som et "trist cirkus i blå blok". Og han opfordrer Lars løkke Rasmussen til at vise lederskab og stå frem og fortælle, hvad han har tænkt sig at gøre.

Trist cirkus i blå blok. Et flertal i Folketinget har ikke længere tillid til en minister og alligevel fjoller Lars Lø...

Posted by Jonas Dahl on Tuesday, February 23, 2016

Og alt imens de røde politikere spekulerer i folketingsvalg, så har Liberal Alliance kastet sig ud i et sidste forsøg på at løse situationen og redde Eva Kjer Hansens ministerkarriere.

Ifølge Liberal Alliances formand, Anders Samuelsen, bør redningsmanden hedde Uffe Elbæk, som selv har prøvet at blive væltet som minister.

Uffe Elbæk følte sig urimeligt behandlet da han blev væltet som minister. Så stiftede han et nyt parti for at forny...

Posted by Anders Samuelsen on Wednesday, February 24, 2016