Politiker i badebukser til kamp på Facebook
Karsten Lauritzen ville ikke have noget imod det, hvis det var hans valgplakat, der var i omløb, siger han. Foto: www.stemlauritzen.dk
Venstres Karsten Lauritzen har sendt advarsel til unge, der har delt private billeder af politikeren videre på Facebook.

De er enige om at være uenige, Karsten Lauritzen (V) og bloggeren Michael Jeppesen.

Det hele handler om et billede af Karsten Lauritzen i badebukser, der pludseligt florerede som profilbillede flere steder på Facebook.

Det fik Karsten Lauritzen til at sætte sig ned og skrive en mail til de formodede billedtyve. En mail, hvor Karsten Lauritzen truer med politianmeldelse og bøder for brug af billede uden tilladelse. Karsten Lauritzen bekræfter at have skrevet mailen, da han ikke vil finde sig i hvad som helst.

"Jeg synes, der må være en grænse for, hvad man skal finde sig i - og den grænse er nået, når et privat billede af mig i badebukser, bliver brugt som profilbillede," siger Karsten Lauritzen.

Karsten Lauritzen siger, at det er bloggeren Michael Jeppesen, der har "stjålet billedet fra en lukket profil".

Det afviser Michael Jeppesen fuldstændigt:

"Billedet blev lag ud på hans egen væg, hvorefter en række unge mennesker vælger at dele billedet på deres egne profiler," siger han.

"At Karsten Lauritzen så vælger at true med politi og takster, som er beregnet til brug af billeder på internetmedier, er en mærkelig måde at komme i dialog med sine vælgere på", siger Michael Jeppensen.

Du kan læse mailen fra Karsten Lauritzen her