Politiet sigter 22-årig mand i sag om mystisk trafikdrab
En 18-årig kvinde mistede onsdag livet, efter at hun blev efterladt i nødsporet på Holbæk-motorvejen.
En 18-årig kvinde mistede onsdag livet, efter at hun blev efterladt i nødsporet på Holbæk-motorvejen. En 22-årig mand er sigtet.
En 18-årig kvinde mistede onsdag livet, efter at hun blev efterladt i nødsporet på Holbæk-motorvejen. En 22-årig mand er sigtet. Foto: Colourbox/Free

En 22-årig mand fra Roskilde blev lørdag sigtet i en mystisk sag, hvor en 18-årig kvinde blev ramt af en bil på Holbæk-motorvejen i onsdags.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 22-årige sigtes for vold og for at have udsat kvinden for fare ved at efterlade hende på motorvejen.

Politiet oplyser ikke, hvordan manden forholder sig til sigtelsen, men efterforskningsleder Ove Pedersen fortæller dog, at manden erkender at have slået kvinden.

Kvinden mistede livet ved påkørslen.

Den sigtede gav kvinden et lift, men undervejs opstod der et skænderi, hvor de to begyndte at slå hinanden. Herefter blev kvinden sat af i nødsporet.

Kvinden blev derefter kørt ned. Politiet kan tirsdag formiddag ikke sige noget om, hvorfor hun senere bliver kørt ned på selve motorvejen.

- De var bekendte, men ikke tætte. Hun sad i bilen, fordi hun skulle køres hjem, siger Ove Pedersen.

Manden er ikke blevet fremstillet i grundlovsforhør, da anklagemyndigheden vurderer, at der ikke er grundlag for en varetægtsfængsling. Manden er dog fortsat sigtet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.