Politiet offentliggør foto: Kan du kende denne røver?
Det er denne mand, som politiet leder efter. Foto: Overvågningskamera
Politiet offentliggør nu et billede fra en overvågningsvideo i jagten på gerningsmanden til et røveri mod et supermarked i Glostrup tidligere på måneden.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp i en sag om et røveri mod en Rema 1000 i Glostrup.

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, der kan hjælpe politiet på sporet af en mand, der begik røveriet den 6. januar omkring klokken 20:40. I den forbindelse har politiet valgt at offentliggøre et overvågningsfoto af gerningsmanden (se fotoet øverst i artiklen).

- Overvågningsfotoet er ganske tydeligt, så vi håber at der er borgere der kan hjælpe os videre i sagen her, siger politikommissær Henrik Hougaard i en pressemeddelelse.

Manden beskrives som dansk af udseende. Han er mellem 25 og 30 år, 175-180 cm høj og almindelig af kropsbygning. Derudover har han et markeret kæbeben og talte dansk.
Han var iført sorte sko, sorte bukser, sort/hvid-ternet skjorte, sort halstørklæde og hvid hue. Manden medbragte en bærepose og en blank kniv med sort skæfte.

Ved røveriet gik gerningsmanden om bag ved kassen, hvor han truede sig til et mindre kontant udbytte med en kniv. Herefter stak han af i nordlig retning mod Glostrup Station.

Oplysninger i sagen kan gives til efterforsker Sanna Olofsson hos Københavns Vestegns Politi på telefonnummer 72587707.