Politiet leder stadig efter seriemorder
Selvom den 37-årige Tom Stephens er anholdt for mordet på fem prostituerede i Ipswich, så fortsætter politiet efterforskningen.

Sagen om seriemorderen fra Ipswich i England fortsætter, til trods for at politiet mandag anholdt den 37-årige Tom Stephens i forbindelse med alle fem mord.

Tirsdag skriver den engelske avis The Times, at politiet kun er 50 procent sikker på, at Stephens er morderen. Derfor leder de mere end 500 betjente, som er sat på sagen, videre, mens Stephens i disse dage bliver afhørt.

Tom Stephens blev anholdt på sin bopæl i landsbyen Trimley St. Martin mandag morgen kl. 6.30 dansk tid. Han var tidligere blevet afhørt fire gange. Første gang, politiet havde fat i ham, var, da det første offer var forsvundet. Et interview med avisen Sunday Mirror søndag gjorde udslaget og tvang politiet til at anholde Stephens.

I interviewet erkender Stephens, at han er mistænkt, at han kendte alle pigerne, og han intet alibi har for nogle af mordene. Men han hævder samtidig, at han er uskyldig og dybt ulykkelig over, at han ikke kunne beskytte de dræbte piger.

Tirsdag kom det så yderligere frem, at Stephens for to måneder siden holdt en house-warming fest, hvor otte prostituerede var med som gæster. Fem af disse var de dræbte piger.

Politiet prøver nu at få fat på de andre mandlige gæster, som var med til festen.

via Listen To News